Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Pushers BK A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Pushers BK
Tabell
Lag M V O F P
1 FC Linné 22 17 5 0 56
2 Näsets SK 22 17 1 4 52
3 Pushers BK 22 15 4 3 49
4 Masthuggets BK 22 14 1 7 43
5 FC Fyrklövern 22 12 4 6 40
6 Vrångö IF 22 8 3 11 27
7 Knippla IK/ Hyppelns IK 22 8 3 11 27
8 FC Härlanda 22 8 2 12 26
9 Önnereds IK 22 7 2 13 23
10 Grimmereds BK 22 4 3 15 15
11 Järnbrotts IF 22 4 2 16 14
12 Gothenburg Celtic FC 22 1 4 17 7

Match

Pushers BK

1 - 1
Majavallen
8 oktober 2014
19:45

FC Linné

Referat

Referat: Pushers BK - FC Linné

Pushers - FC Linné 1-1 (1-1)

0-1 min 8 FC Linné
1-1 min 21 Anders K ass Jompa
Gult kort: Hultenius. Rött kort: Söderman (2 gula)

Derby mot redan klara seriesegrarna Linné. Hampus fick lämna återbud pga dödsfall i familjen (väldigt tråkigt). Eric A skadade foten i b-lagsmatchen på måndagen och kunde inte heller ställa upp.
Laget: Nikki - Mike, Erik W, Owen, Hultenius - Andreas, Erik R, Anders - Jompa, Söderman, Ferna
Avb: Hugosson, Mats, Thomas G
Linné tar tag i taktpinnen direkt och vi har lite problem. Efter bara några minuter slarvar deras backlinje och Jompa får bollen strax utanför straffområdet men skottet blir misslyckat. 5 min senare pressar Linné vår backlinje. Owen får bollen och försöker dribbla som sista man men deras forward tar bollen och kommer fri mot Nikki han får en lite dålig vinkel men han skjuter hårt vid bortre stolproten. Linné forsätter att styra och vi har delvis problem, främst när vi tappar bollen i uppspelsfasen. Lite senare bryter de ett uppspel på mittfältet och kommer in i straffområdet och kombinerar fint och gör mål men domaren blåser frispark för oss pga hands. Omöjligt för oss vid bänken att se men det skall varit väldigt tveksamt enligt de som såg bättre. Vi kommer in mer i spelet och skapar en del omställningar som är halvfarliga. Efter ca. 20 minuter får Andreas bollen på mitten av vår planhalva. Han driver fram bollen en bit och spelar ut till Söderman som är fri på vänsterkanten vid mittlinjen. Söderman tar ett par meter och viker in i planen, Ferna och Anders löper i djupled centralt men Söderman slår en kross till Jompa som är fri på högerkanten. Jompa driver in och vid straffområdet utmanar en back och släpper bollen i djupet till Anders som fri lägger bollen vid bortre stolpen. Nu spelar vi riktigt bra. Linné tillåts rulla i backlinjen men har svårt att komma igenom vårt mittfält och backlinje. Vi kommer i en omställning och rullar upp deras försvar och Ferna spelar fri Anders till vänster i straffområdet, han försöker skruva runt målvakten, som kommer ut snabbt, med höger utsida men bollen går ett par decimeter utanför. Båda lagen har ett par chanser som nästan ger utdelning men sista passningen misslyckas eller bryts.
1-1 i paus och vi har i slutet fått matchendit vi vill.
Thomas kommer in istället för Erik R till andra halvlek.
Andra halvlek börjar på samma sätt som den första slutade. Linné har mycket boll men har svårt att skapa några farligheter. Vi har mindre boll men när vi har den varierar vi med snabba omställningar som stundtals är farliga med att hålla i bollen och få med hela laget i anfallen. I en omställning kommer Anders centralt, Söderman finns i ett bra läge till höger men Anders hittar Jompa till vänster vid straffområdet helt fri. Jompa tar emot bollen och försöker placera bollen i bortre hörnet men får inte till skottet och målvakten kan enkelt ta hand om bollen. Efter drygt 15 minuter kommer en hög boll mot Söderman. Han tar ut armarna lite för att täcka bollen när backen kommer bakifrån och mer eller mindre kör över honom. Liknande situationer innan när vi gjort något liknande har alltid blivit frispark till Linné, nu blir det också frispark till Linné och varning till Söderman. Det är bara att konstatera 2 fel blir inte att det blir rätt, utan ännu mer fel. Söderman som redan hade en varning blir utvisad. Linnés spelövertag blir givetvis ännu större men de har svårt att få till de sista pasningarna. Wallnér och Owen täpper till centralt med stor hjälp av Andreas och Thomas som sliter som djur. Mike och Hultenius tillsammans med Anders och Jompa (som båda spelar yttermittfältare nu) stänger kanterna och försöker ge Ferna, som nu är ensam på topp, understöd när vi vinner boll. Linné har en riktigt bra chans där de inne i straffområdet skjuter ett hårt skott som Nikki lyckas styra i ribbans överkant, annars hade den gått upp i nättaket. Vi har en rätt farlig frispark som Jompa nickar strax utanför men målvakten hade nog koll på den. Linné kommer runt några gånger på kanterna men vi lyckas få fram en tå eller ett ben nästan varje gång. De gånger som Linné får skottläge skjuter de högt över eller utanför om vi inte hinner fram och täcka. I slutminuten har vi en frispark som går över försvaret och det är så när att Wallnér når den men bollen går precis förbi honom. Vi håller undan och klarar 1-1 mot Linné trots en man mindre i en halvtimma. Synd att inte domaren lät oss få chansen att försöka vinna. Vi är det enda laget som Linné inte har vunnit mot och det känns bra. Stort tack till Mats och Hugoson som ställde upp men inte fick någon speltid denna gång.
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Anders Klavmark 1 1 0 0 0 1
John Ericson 1 0 1 0 0 1
Andreas Christensson 1 0 0 0 0 0
Daniel Fernqvist 1 0 0 0 0 0
Erik Ragnerius 1 0 0 0 0 0
Erik Wallnér 1 0 0 0 0 0
Joakim Hugoson 1 0 0 0 0 0
Mats Lundberg 1 0 0 0 0 0
Mike Seldemark 1 0 0 0 0 0
Owen Namanda 1 0 0 0 0 0
Thomas Gehöör 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Nikki "The goalie" Singleton 1 0 0 0 1 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng

Andra möten i serien

tis 3 jun 2014, 19:45 FC Linné - Pushers BK 1 - 1